Antonela Doko

YMS tečaj:

Pianoforte, Class Vocals

Školovanje:

Osnovna glazbena škola Aleksandra Jug Matić, Osnovna glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova, srednja glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova, diplomantica Muzičke Akademije u Zagrebu

Nagrade i dostignuća:

EPTA (European Piano Teachers Association),  “Moj prvi Music Pub”, Porin za najboljeg novog izvođača 2017.

Glazbena postignuća:

Antonela Doko rođena je u Rijeci 1999.godine. Svoju pjevačku karijeru započela je 2013. godine s prvim singlom ‘Zato što’ kojom je započela suradnju s autorskim dvojcem Ines Prajo i Arijanom Kunštek. Antonela je singlom “Voli me” (duet s Dinom Antonićem), objavljenim u travnju 2014. godine, privukla veliku pažnju slušateljstva i struke, a krajem iste godine uslijedio je i samostalni singl “Ludi ti” koji je javnosti otkrio njezinu prirodnu vedrinu i potvrdio sjajne vokalne mogućnosti.
Krajem 2015. godine Antonela iznenađuje singlom “Onaj dan” koju je izvela na Zagrebačkom festivalu u siječnju, 2016. godine, te je njezina pjesma zavladala radijskim valovima. 
Sljedeći singl, “Ta ljubav” svjetsku je premijeru imao u srpnju 2016. godine na Baltic Song Contestu u švedskom gradu Karlshamnu. Pjesma je bila pri samom vrhu nacionalne top liste emitiranja, a u predbožićno vrijeme tamo joj se pridružio i Antonelin božićni singl “Božić”, pa je u jednom trenutku bila jedina izvođačica u Hrvatskoj koja je s dva singla bila prisutna na službenoj top listi radijskog emitiranja! 
Početkom prosinca 2016. u Opatiji je održala prvi samostalni koncert u karijeri sa svojim bendom, a njezin singl “Onaj dan” završio je godinu na 14. mjestu najemitiranijih singlova u Hrvatskoj! Za glazbenu nagradu Porin 2017. godine, Antonela osvaja dvije nominacije – onu za Novog izvođača godine te za Najbolju žensku vokalnu izvedbu te naposlijetku i osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine! 
Antonela je 2020.godine objavila debitantski studijski album ,,O čemu pričamo” pod
autorskim timom Prajo- Kunštek i producentom Ivanom Popeskićem.